Velkommen til Cocons hjemmeside om design og anvendelsen.
Cocon lamper giver meget lys fra sig. De er derfor anvendelige over sofa- og spiseborde, til orienteringslys i entréer, korridorer samt i lofter som almen rum- belysning.
Til højthængte lampe – meget over hovedhøjde for voksne – medfølger en keglering til afblænding af direkte lys fra elpæren i bunden af lampen.
Cocon lamperne er med deres enkelthed egnet sammen med antikke møbler, klassiske design møbler og den sidste nye mode. Her på denne side viser vi anvendelses eksempler fra eksisterende miljøer.

Hænger dine Cocon lamper godt eller i et usædvanligt miljø, bedes vi dig sende billeder til COCON GALLERIETinfo@cocon-kokon.dk
I kan også sende jeres billeder med #LamperCOCON til Instagram: http://instagram.com/lampercocon.
Med venlig hilsen
Cocon lamper.

Klik på et billede for at forstørre!

cocon lamp i stuen cocon pendel lamper cocon loft lamper cocon pendel store lampe kærlighed til cocon lamper
cocon red lamper cocon pendel lamper i entre cocon lamper i Femina cocon lampe cocon lampe
cocon lamper i bolig cocon lamper til interiør cocon interiær design lamper fra cocon i sommerhuset cocon lamper hyggeligt
cocon hvide lamper cocon pendel lamper cocon loft lamper cocon og sommerhus

Følgende er et uddrag af en omtale af lampen i Berlingske Tidende:
"Cocon lampen er dannet af en spiral, som består af 20 skrånende lameller. De er skåret ud af én plan folie, der fra midten i toppen drejes ud og ned i ringe. Derved dannes i kontur en dråbeform, - eller med ringene en kokon. Selv om spiralen er meget åben og dermed forstærker lampens lette virkning, er pæren skjult bag vindingerne, så den ikke blænder. Den overvejende del af lyset sendes nedad, dels direkte, dels ved tilbagekastning fra lamellerne. En del af lyset fordeles opså jævnt ud i rummet, idet lamellerne er halvtransparente. Materialet er mat, hvid polyvinylchlorid, PVC, der ikke misfarves i samme grad som papirlamper."